Nieuws

Young Compliance Professionals


COLUMN: Bernadette Ouwerkerk - Beschermvrouwe YCP


Korting: Risk & Compliance Congres

Beste leden,


In samenwerking met het Risk & Compliance Platform mogen wij jullie een korting van 50 euro aanbieden voor deelname aan het Behavioral Risk Congres 2016.


Datum: 6 december

Locatie: Landgoed Groot Kievitsdal te Baarn.


Het onderwerp van het congres is het gebruik en de meetbaarheid van 'soft controls' om goed gedrag en cultuur te stimuleren. Tijdens het congres zullen de sprekers concrete tools aanreiken voor de meetbaarheid van deze soft controls. Het congres bestaat uit een plenair programma, praktijksessie en een networking diner (met Professorendebat). Voor het programma en de sprekers kunnen jullie kijken op: http://www.behavioralriskcongres.nl/programma/ .


Aanmelden kan hier, http://www.behavioralriskcongres.nl/inschrijven/.


Vermeld bij je aanmelding de YCP-kortingscode: 2016YCP, en betaal 195 euro (ex. BTW).


Check ook de Risk & Compliance nieuwsbrief!


Hartelijke groet,


Het bestuur van de YCP

Nieuwsbericht mei


Beste YCP'ers,


Hoewel het alweer even geleden is dat jullie van ons hebben gehoord, hebben we niet stil gezeten. Na een geslaagde eerste pilotbijeenkomst kunnen we jullie nu met trots melden dat we een nieuw bestuur hebben gevormd, bestaande uit: Roderick Noordhoek, Marit Klapwijk, Marlijn Hoving en Roshni Ganpat. Hier kunnen jullie meer over hen lezen.

Inmiddels heeft ook de eerste bestuursvergadering plaats gevonden. Over een aantal onderwerpen daaruit willen we jullie verder informeren.


Volgende bijeenkomst

We willen graag in september een volgende bijeenkomst voor jullie organiseren. Hiervoor hebben we een aantal thema's in gedachten, maar we horen uiteraard ook graag van jullie of er nog thema's zijn waar jullie graag meer over willen weten. Hierover krijgen jullie nog nader bericht.


Denktank

Tijdens de bijeenkomst van september willen we jullie ook graag een aantal onderwerpen voor de "denktank" voorleggen. Middels deze denktank willen we als young compliance professionals onze bijdrage leveren aan de discussie over diverse compliance onderwerpen. Hierover zullen we jullie tijdens de bijeenkomst ook verder informeren.


Naamsbekendheid

Om meer naamsbekendheid te creëren, zullen we via verschillende media (compliancetijdschriften, social media, website etc) een groter publiek proberen te bereiken. Andere suggesties vanuit jullie zijn natuurlijk ook van harte welkom en keep spreading the word!


We blijven jullie de komende tijd op de hoogte houden van de vorderingen en ander nieuws, en laat het ons vooral weten als jullie ideeën hebben voor de YCP. Want het succes van de YCP maken we samen!


Groet,


Het Bestuur van de YCP

Copyright © All Rights Reserved.


PRIVACY STATEMENT YCP