Netwerk

Young Compliance Professionals


Wordt YCP'er!

Wil jij onderdeel uitmaken van het Young Compliance Professionals netwerk?


Wordt lid van het LinkedIn netwerk en meld je aan via Contact.


Vereisten:

Een YCP'er is compliance officer of medewerker bij een in Nederland gevestigde organisatie, of in Nederland gesitueerd, afkomstig uit zowel de financiële sector als daarbuiten, en jonger dan 35 jaar. Ook studenten van universiteiten en hogescholen met een sterke affiniteit voor compliance zijn welkom.

Lidmaatschap

Voor toegang tot alle evenementen en andere kernactiviteiten van YCP zal elke deelnemer een lidmaatschap van € 35,- per jaar betalen. Wanneer een deelnemer valt onder een bedrijfslidmaatschap zal hij/zij dit vergoed krijgen door zijn/haar werkgever. Het eerste jaar zal geen lidmaatschapsfee worden gevraagd.

Bedrijfslidmaatschap

Bij het overschrijden van de leeftijdsgrens of andere vereiste zal de deelnemer op de hoogte worden gesteld van de opzegging van het lidmaatschap en zal hij/zij uit de sociale netwerken worden verwijderd. Van al deze gevolgen wordt de deelnemer alvorens hij/zij lid wordt op de hoogte gesteld. Eens per jaar zal de ledenlijst geëvalueerd worden.

Opzegging

Ondernemingen kunnen een bedrijfslidmaatschap afsluiten. Nieuwe werknemers in de YCP-doelgroep worden automatisch aangemeld. Voor een bedrijfslidmaatschap kunt u contact opnemen met: Roderick Noordhoek.

Copyright © All Rights Reserved.


PRIVACY STATEMENT YCP